Tilblivelsen af Improvize Media

Nu har jeg efterhånden været selvstændig i halvandet år under firmanavnet “Rasmus Bang Aps”. Efter nogen tid begyndte firmanavnet at genere mig, da det ikke har den store markedsførings-værdi. Navnet fortæller ikke noget om produkt, område eller andet. Ca. kun hvem der ejer det.

Derfor har jeg i længere tid ledt og ledt og ledt efter et nyt navn til mit webudviklings-firma, så jeg i højere grad kunne begynde at promovere og præsentere mig som firma og ikke som person. Efter adskillige brainstorms faldt valget på: “Improvize Media” – og domænet www.improvize.dk er købt til formålet.

Og hvorfor så dét navn? Jo, ser du.

1. Fordi dit første indskud ofte er det rigtige – og at hurtige løsninger på problemer er en ting jeg er rigtig god til. I hvert fald inden for web, SEO og sociale medier.

2. Fordi det lyder ret cool.

Så. Derfor min firma-kontakt ikke længere her på sitet. Og derfor vil der fremover på denne URL komme blog-posts fra undertegnede om alt mellem himmel og jord. Nogle om samfundsrelevante emner. Andre om gak og løjer (film, gadgets, musik etc.) og en hel del om sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>